Blog

Stress-A-bild

-Nøglen til forandring og vejen ud af Stress.

 

I min Blog http://blog.stress-a-bild.dk finder du spørgsmål og svar, på alle de ting der rører sig i dig og mig. Alle de ting og tanker der optager os. Alle de udfordringer vi stilles i som mennesker og hvordan vi "overlever" livet og bliver lykkeligere eller klogere i dag, end vi var i går.

Det er en aktiv Blog, hvor du opfordres til at bidrage, med dig og det der rører sig i dig. En Blog med store og små hverdags problemer, spørgsmål og svar.

Jeg har ikke løsningen - DU har løsningen.

Men jeg kan hjælpe dig med at vende tingene på hovedet og stille dig spørgsmål, så dit tankesæt forandres og motiveres.

 

"Dem gud elskede højest,

gav han de største udfordringer".

(Ukendt)

Flere veje ud af stress

 

Samtaler ud af stress

 

Om du foretrækker samtaler med en psykolog eller med en coach er for så vidt ligegyldigt. Vi arbejder forskelligt, men med samtalen som redskab. Målet er det samme, nemlig at hjælpe dig ud af stress.

Redskaber ud af Stress

 

Her finder du rigtig mange gode redskaber til at komme ud af stress. Klik dig ind på min værksøjskasse og få det bedre allerede i dag. Du kan nemlig gøre rigtig meget selv. Kom igang allerede i dag, der er ingen grund til at vente med at få det bedre!

Sundhed og Stress

 

Ved du at kost, motion og sundhed har stor betydning hvis du vil ud af stress. Gennem kosten kan du få styr på bla. dit blodsukker og dit humør. Gennem motionen kan du få "brændt" stresshormonerne af og sætte gang i kroppens endorfiner. Zoneterapien hjælper disse prosesser og hjælpe dine organer til at komme i ballance.

Massage og stress

 

Gennem massage kan du opnå ro, ballance, stilhed, indre fred, komme ned i kroppen og opnå maximal afslapning. Et frikvarter væk fra børn, mobiltelefon, computer, støj og krav.

Copyright © 2012 . All Rights Reserved